...

Privatlivspolitik

Sidst opdateret: 9. juli 2024
Ikrafttrædelsesdato: 9. juli 2024

 

Denne privatlivspolitik beskriver politikkerne for

Kiropraktisk Klinik. Fredericia ApS
Prinsessegade 46, 7000 Fredericia,
Danmark
E-mail: reception@kiro7000.dk
Telefon: +45 7592 2324

om indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside (kiro7000.dk). Ved at få adgang til eller bruge tjenesten giver du samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis du ikke giver samtykke til det samme, bedes du undlade at få adgang til eller bruge tjenesten.

Vi kan ændre denne privatlivspolitik til enhver tid uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede
privatlivspolitik på tjenesten. Den reviderede politik vil være effektiv 180 dage fra den reviderede politik offentliggøres på tjenesten, og din fortsatte adgang til eller brug af tjenesten efter en sådan tid vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt gennemgår denne side.

Hvordan vi bruger dine oplysninger

Vi vil bruge de oplysninger, vi indsamler om dig til følgende formål:

  1. Marketing/Promovering
  2. Udtalelser
  3. Support
  4. Administrationsinfo
  5. Målrettet reklame
  6. Beskytelse af websted

Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til andre formål, vil vi bede om dit samtykke og vil kun bruge dine oplysninger ved modtagelse af dit samtykke og derefter kun til det formål/de formål, som vi har fået samtykke til, medmindre vi er forpligtede til at gøre andet ved lov.

Hvordan vi deler dine oplysninger

Vi vil ikke overføre dine personlige oplysninger til nogen tredjepart uden at indhente dit samtykke, undtagen under begrænsede omstændigheder som beskrevet nedenfor:

  1. Marketingbureauer
  2. Analyser

Vi kræver, at sådanne tredjeparter bruger de personlige oplysninger, vi overfører til dem, kun til det formål, som de blev overført til, og ikke at beholde dem længere end nødvendigt for at opfylde det nævnte formål.

Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til følgende: (1) for at overholde gældende lovgivning, regulering, retskendelse eller anden juridisk proces; (2) for at håndhæve dine aftaler med os, herunder denne privatlivspolitik; eller (3) for at reagere på påstande om, at din brug af tjenesten krænker
nogen tredjeparts rettigheder. Hvis tjenesten eller vores virksomhed fusioneres eller opkøbes af en anden virksomhed, vil dine oplysninger være en af de aktiver, der overføres til den nye ejer.

Dine rettigheder

Afhængigt af den gældende lovgivning, kan du have ret til at få adgang til og rette eller slette dine personlige data eller modtage en kopi af dine personlige data, begrænse eller gøre indsigelse mod den aktive behandling af dine data, bede os om at dele (portere) dine personlige oplysninger til en anden enhed, tilbagekalde ethvert samtykke, du har givet os til at behandle dine data, have ret til at indgive en klage til en lovbestemt myndighed og andre rettigheder, der kan være relevante under gældende lovgivning. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på reception@kiro7000.dk. Vi vil besvare din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de nødvendige personlige oplysninger eller tilbagekalder samtykket til at behandle de samme oplysninger til de nødvendige formål, kan du muligvis ikke få adgang til eller bruge de tjenester, som dine oplysninger blev søgt til.

Cookies

For at lære mere om, hvordan vi bruger disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologier, bedes du referere til vores Cookiepolitik.

Sikkerhed

Sikkerheden af dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol. Dog, givet de iboende risici, kan vi ikke garantere absolut sikkerhed, og følgelig kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen oplysninger, du sender til os, og du gør det på egen risiko.

Tredjeparts links og brug af dine oplysninger

Vores tjeneste kan indeholde links til andre hjemmesider, der ikke drives af os. Denne privatlivspolitik omhandler ikke privatlivspolitikken og andre praksisser for tredjeparter, herunder enhver tredjepart, der driver nogen hjemmeside eller tjeneste som kan være tilgængelig via et link på tjenesten. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår privatlivspolitikken for hver hjemmeside, du besøger. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikker eller praksis for nogen tredjeparts hjemmesider eller tjenester.

Klagemulighed

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om behandlingen af dine oplysninger, som er tilgængelige hos os, kan du sende en email til vores klageansvarlige på: reception@kiro7000.dk. Vi vil håndtere dine bekymringer i overensstemmelse med gældende lovgivning.