...

Kiropraktisk Klinik Fredericia

Kiropraktik for spædbørn

Tryg kiropraktik til de mindste

Intet barn er for lille til at opleve fordelene ved kiropraktisk behandling. Vi er specialeret i børnekiropraktik og vores skånsomme og præcise tryk er tilpasset til netop dit spædbarns behov og udviklingstrin.

Er dit spædbarn uroligt under amning, utrøsteligt eller har det svært ved at sove? Viser dit barn en uvillighed til at ligge på maven, eller foretrækker det at dreje hovedet til kun den ene side? Dette kan være tegn på smerter og spændinger i muskler og led. Lad vores børnekiropraktor hjælpe dit barn, ved at fjerne de spændinger der giver både fysiske og adfærdsmæssige udfordringer.

Ved den første konsultation foretager vi en grundig vurdering af dit barns situation samt en gennemgang af barnets generelle trivsel. En omhyggelig undersøgelse af motorik, funktion og reflekser vil danne grundlaget for den efterfølgende blide behandling samt råd og vejledning til, hvordan du kan hjælpe dit barn godt videre derhjemme.

Vi står klar til at hjælpe dit barn til en tryg start på livet med de bedste forudsætninger for sund motorisk udvikling.

Undersøgelse og billeddiagnostik

Hos Kiro7000 tilbyder vi præcis diagnostik med avanceret digitalt røntgen- og ultralydsudstyr for nøjagtig behandling af knogler og blødt væv.

Hvad kan vi hjælpe med?

Når du oplever smerter, tilbyder Kiro7000 en omfattende kiropraktorguide med artikler og videoer om bevægeapparatets lidelser.

Børn og kiropraktik

Dit barn er aldrig for ung til kiropraktik. Vores erfarne børnekiropraktorer tilpasser nænsom behandling til alle aldersgrupper, fra spædbørn til teenagere.

Spædbørn

Intet barn er for lille til kiropraktisk behandling. Vores skånsomme tryk tilpasses dit spædbarns behov for sund motorisk udvikling.

Idrætsskader

Uanset om du er motionist eller professionel, behandler vi idrætsskader med kiropraktik, fysioterapi og massage for optimal heling og forebyggelse.

Tværfaglig behandling

Hos Kiro7000 kombinerer vi kiropraktik, fysioterapi og massage for at levere omfattende behandlinger af ryglidelser og smerter i bevægeapparatet.