...

Kiropraktisk Klinik Fredericia

Kiropraktik for idrætsskader

Din vej tilbage i topform: Kiropraktisk sportsbehandling

Uanset niveauet af din idrætsdeltagelse – fra motionist til professionel atlet – er kiropraktoren din primære hjælp mod skader. Med en dyb forståelse af bevægeapparatets lidelser er vi specialister i at diagnosticere og behandle et bredt spektrum af idrætsskader.

Vi håndterer alt fra akutte skader, som opstår i øjeblikket, til de mere snigende overbelastningsskader, der udvikler sig over tid. Hvis det er indiceret benytter vi røntgen eller ultralydsscanning for at belyse skadens omfang. Dette fører os tættere på vores mål, som er ikke kun at behandle skaden, men også at vejlede dig i genoptræningen og hjælpe dig til at forebygge fremtidige skader.

Behandling, genoptræning samt rådgivning vil ofte foregå i tæt samarbejdet med vores fysioterapeuter og massør, da vi sammen kan yde en endnu større indsat. Det muliggør en flerstrenget tilgang til din behandling, der accelererer din helingsproces og styrker din tilbagevenden til sporten.

Vores erfaring spænder bredt, med en stærk historik inden for håndbold, hvor vi har været fast tilknyttet Fredericia Håndboldklub i mange år. Uanset din disciplin, er vores klinik stedet, hvor skader møder kompetent undersøgelse, behandling og vejledning.

Undersøgelse og billeddiagnostik

Hos Kiro7000 tilbyder vi præcis diagnostik med avanceret digitalt røntgen- og ultralydsudstyr for nøjagtig behandling af knogler og blødt væv.

Hvad kan vi hjælpe med?

Når du oplever smerter, tilbyder Kiro7000 en omfattende kiropraktorguide med artikler og videoer om bevægeapparatets lidelser.

Børn og kiropraktik

Dit barn er aldrig for ung til kiropraktik. Vores erfarne børnekiropraktorer tilpasser nænsom behandling til alle aldersgrupper, fra spædbørn til teenagere.

Spædbørn

Intet barn er for lille til kiropraktisk behandling. Vores skånsomme tryk tilpasses dit spædbarns behov for sund motorisk udvikling.

Idrætsskader

Uanset om du er motionist eller professionel, behandler vi idrætsskader med kiropraktik, fysioterapi og massage for optimal heling og forebyggelse.

Tværfaglig behandling

Hos Kiro7000 kombinerer vi kiropraktik, fysioterapi og massage for at levere omfattende behandlinger af ryglidelser og smerter i bevægeapparatet.