...

Kiropraktisk Klinik Fredericia

Guides til smertelindring: Hvad kan vi hjælpe med?

Smertelindring på tværs af kroppen

Når du står over for smerter eller nedsat funktion, er det vigtigt at finde præcis og pålidelig information. På Kiro7000 tilbyder vi en omfattende kiropraktorguide, der hjælper dig til at forstå og navigere i de mest almindelige lidelser i bevægeapparatet.

Husk, smerte i bevægeapparatet kan ofte have sin oprindelse i andre dele af kroppen end det umiddelbart føles.

Vores tværfaglige og evidensbaserede tilgang sikrer, at du får den bedste behandling og vejledning til at håndtere og overkomme din smerte. Book en konsultation for at få kvalificeret hjælp.

For nem navigering, find dit
specifikke smerteområde her:

Albue
Baglår
Bækken
Diskusprolaps
Hånd
Hofte
Hoved
Knæ
Lyske
Nakke
Ryg
Særligt om børn
Skulder
Spinalstenose
Underben og fod

Undersøgelse og billeddiagnostik

Hos Kiro7000 tilbyder vi præcis diagnostik med avanceret digitalt røntgen- og ultralydsudstyr for nøjagtig behandling af knogler og blødt væv.

Hvad kan vi hjælpe med?

Når du oplever smerter, tilbyder Kiro7000 en omfattende kiropraktorguide med artikler og videoer om bevægeapparatets lidelser.

Børn og kiropraktik

Dit barn er aldrig for ung til kiropraktik. Vores erfarne børnekiropraktorer tilpasser nænsom behandling til alle aldersgrupper, fra spædbørn til teenagere.

Spædbørn

Intet barn er for lille til kiropraktisk behandling. Vores skånsomme tryk tilpasses dit spædbarns behov for sund motorisk udvikling.

Idrætsskader

Uanset om du er motionist eller professionel, behandler vi idrætsskader med kiropraktik, fysioterapi og massage for optimal heling og forebyggelse.

Tværfaglig behandling

Hos Kiro7000 kombinerer vi kiropraktik, fysioterapi og massage for at levere omfattende behandlinger af ryglidelser og smerter i bevægeapparatet.