...

Kiropraktisk Klinik Fredericia

Børn og kiropraktik

Kiropraktisk behandling for børn i alle aldre

Dit barn er aldrig for ungt til at nyde godt af kiropraktik, behandlingen er nænsom og altid på barnets præmisser. Vi har børnekiropraktorer som er specialeret inden for børns udvikling og har stor erfaring i at undersøge og behandle børn. Fra spædbørn til teenagere kan alle aldersgrupper opleve udfordringer med bevægeapparatet grundet spændinger i muskler og led.

Opdag årsagerne til dit barns adfærds- og funktionsproblemer. For nyfødte kan et fødselstraume manifestere sig som koliksymptomer, mens hos større børn kan almindelige fald og skrammer være årsagen.

Vær opmærksom på disse almindelige symptomer hos dit barn:

  • Gentagne hovedpiner
  • Rygsmerter efter et uheldigt fald eller slag
  • Søvnbesvær
  • Udfordringer med koordination
  • Forsinkelser i udviklingen af motorik
  • Uro og koncentrationsbesvær

  
Hvis du bemærker disse signaler, så lad vores kiropraktorer hjælpe dit barn med at opnå større sundhed og velvære.

Undersøgelse og billeddiagnostik

Hos Kiro7000 tilbyder vi præcis diagnostik med avanceret digitalt røntgen- og ultralydsudstyr for nøjagtig behandling af knogler og blødt væv.

Hvad kan vi hjælpe med?

Når du oplever smerter, tilbyder Kiro7000 en omfattende kiropraktorguide med artikler og videoer om bevægeapparatets lidelser.

Børn og kiropraktik

Dit barn er aldrig for ung til kiropraktik. Vores erfarne børnekiropraktorer tilpasser nænsom behandling til alle aldersgrupper, fra spædbørn til teenagere.

Spædbørn

Intet barn er for lille til kiropraktisk behandling. Vores skånsomme tryk tilpasses dit spædbarns behov for sund motorisk udvikling.

Idrætsskader

Uanset om du er motionist eller professionel, behandler vi idrætsskader med kiropraktik, fysioterapi og massage for optimal heling og forebyggelse.

Tværfaglig behandling

Hos Kiro7000 kombinerer vi kiropraktik, fysioterapi og massage for at levere omfattende behandlinger af ryglidelser og smerter i bevægeapparatet.