...

Kiropraktisk Klinik Fredericia

Træning hos Kiro7000

Tag kontrol over din heling med personligt tilpasset træning

Hos Kiro7000 mener vi, at aktiv deltagelse i egen behandling er nøglen til varig bedring. Vores træningsfaciliteter på 100 m² er udstyret med det nyeste udstyr til dynamisk træning, herunder cykler, crosstrainere, stepmaskiner, rygtræningsmaskiner, nakketrænere samt et udvalg af frie vægte, vippebrætter, elastikker og bolde. Dette giver os mulighed for at tilbyde en bred vifte af træningsformer, der alle er skræddersyet til dine specifikke behov.

Afhængig af problematikken vil der ofte indgå træningsøvelser for at tackle de symptomer og begrænsninger, som du døjer med. Træningen kan f.eks. bestå af dynamisk træning/styrketræning, stabilitets-, cardiovasculær, smidigheds- eller koordinationstræning.

Fleksible træningsmuligheder

Hos Kiro7000 kan træning både foregå i vores træningscenter under kyndig vejledning af vores fysioterapeuter og træningsterapeuter eller som nøje tilpassede hjemmeøvelser. Vi lægger vægt på, at træningen er nøje tilrettelagt i samarbejde med din behandlende kiropraktor, så du opnår de bedste resultater.

Vi tilbyder også træning specifikt rettet mod enkelte led og muskelgrupper, hvilket er særligt relevant for patienter med specifikke tilstande som f.eks. tennisalbue, springerknæ eller løberknæ. Disse øvelser gennemgås på klinikken og kan derefter udføres som hjemmeøvelser.

Vores træningsfaciliteter giver os mulighed for at tilbyde en bred vifte af træningsformer, der alle er skræddersyet til dine specifikke behov.

Andre behandlinger

Kiropraktisk behandling

Fysioterapi

Tværfaglig behandling

Billeddiagnostik

Gla:d træning

Babymotorik