...

Kiropraktisk Klinik Fredericia

Fysioterapi hos Kiro7000

Mere end bare behandling

Hos Kiro7000 er fysioterapi en integreret del af vores holistiske tilgang til behandling og genoptræning af muskel- og ledlidelser. Vores fysioterapeuter arbejder hånd i hånd med kiropraktorer for at sikre en omfattende pleje, der ikke kun fokuserer på den fysiske heling, men også tager højde for dine psykologiske og sociale behov.

Genopret din bevægelsesfrihed med fysioterapi

Den menneskelige krop er et komplekst system, som er essentielt for os alle at det fungerer optimalt. Uanset om du står overfor akutte eller langvarige problemer, der begrænser dig, er det vigtigt for os, at den behandling, du modtager, er tilpasset dine behov.

Behandlingen hos en fysioterapeut starter med en samtale om dine problemer. Derefter udføres en grundig undersøgelse og analyse af bevægeapparatet for at identificere og behandle de underliggende årsager til dine lidelser. Sammen udarbejder vi en behandlingsplan, der bedst muligt tackler de symptomer og begrænsninger, du oplever i din dagligdag. Fysioterapeuten har, ligesom kiropraktoren, fokus på menneskets biologiske, psykiske og sociale ressourcer og anvender disse i tilrettelæggelsen af behandlingsforløbet.

Information, vejledning og træning er vigtige dele af behandlingen. Fysioterapeuten kan også anvende manuelle teknikker til at løsne led og muskler eller i mindre omfang bruge akupunktur, laserbehandling, tape, støttebind og bandager.

Fysioterapeuten tilbyder blandt andet:

  • Massage og bløddelsbehandling.
  • Instruktion i stabilitets- og styrketræning, både individuelt og på hold, for alle dele af kroppen.
  • Instruktion i udstrækningsøvelser.
  • McKenzie-behandling eller retningsspecifikke øvelser.
  • Råd og vejledning vedrørende arbejdsstillinger, løfteteknik og lignende.

Andre behandlinger

Kiropraktisk behandling

Fysioterapi

Tværfaglig behandling

Billeddiagnostik

Gla:d træning

Babymotorik