Babymotorik

På vores babymotorikhold arbejder vi med at styrke dit barns motoriske udvikling igennem øvelser og sanglege. Det stimulerer både dit barns sanseintegration og styrker relationen mellem barn og forælder. I forløbet vil man blive mere vidende om de forskellige udviklingstrin barnet skal igennem og om hvordan du som forælder støtter dit barn i denne udvikling. 

I Deltager i et forløb over 6 gange. Det afholdes hver torsdag i træningssalen på 2. sal. Der er max. 7 børn på et hold således, der er mulighed for at tilpasse øvelserne til det enkelte barn og I dermed får det bedste udbytte af undervisningen. Kurset afholdes af Anne Eskelund Toft som er udannet Kiropraktor med speciale i børn og BA i Idræt og Sundhed.

Babymotorik 1

I kan starte når dit barn er 2-4 mdr. Ud over sanseintegrationen arbejder vi med at styrke barnets udvikling i både ryg- og bugleje med fokus på aktivering af korsetmuskulaturen og det symmetriske bevægemønster. Vi arbejder også med børnenes kontakt og styring af overekstremiteterne samt introducerer trilleøvelser fra ryg til mave.

Babymotorik 2

For børn i alderen 4-8 mdr. Her arbejder vi stadig videre med sanseintegrationen, men derudover er fokus nu på det asymmetriske bevægemønster, herunder krybe- og kravleøvelser samt vægtbæring på arme og ben. Generelt større fokus på stimulering af barnets underekstremiteter.

Pris pr juni 2018

699,48 kr. for 6 gange(I nogle tilfælde ydes der tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” på i alt kr. 210,- såfremt kiropraktor eller fysioterapeut anser det som en nødvendig del af et behandlingsforløb). Der ydes IKKE kompensation ved udeblivelse.

Opstart

Opstart sker løbende, ring til klinikken for yderligere information.