...

Kiropraktisk Klinik Fredericia

Babymotorik

Støt dit barns første vigtige skridt

Hos os forstår vi vigtigheden af de første leveår i et barns liv, det er her hvor fundamentet for motorisk udvikling bliver lagt. Vores babymotorikhold er tilrettelagt til at styrke dit barns motoriske færdigheder gennem gode og sjove øvelser der passer til dit barns udviklingstrin. Her er en hyggelig og rar atmosfære for både barn og forælder.

En læringserfaring for dig og dit barn der gør en forskel

Undervejs i forløbet vil du opnå en dybere forståelse af de forskellige udviklingstrin, dit barn gennemgår, og hvordan du som forælder bedst støtter op om denne udvikling. Du styrker relationen mellem dig og dit barn gennem øvelser og sanglege, mens vi sammen tager udgangspunkt i det enkelte barn og arbejder på at integrere barnets sanser og styrke dets krop.

Hyggelig atmosfære og personligt tilpassede klasser

Kurserne afholdes over seks sessioner hver tirsdag eller torsdag i vores træningssal på 2. sal. For at sikre en høj kvalitet og mulighed for at have fokus på det enkelte barn er der maksimalt 7 børn på hvert hold. Denne lille holdstørrelse sikrer, at hver øvelse kan tilpasses til det enkelte barns behov, der er tid til både råd og vejledning hvis der er særlige hensyn fx skævt kranie, svært ved at ligge på maven, trækker hovedet meget bagover mv.

Kurset ledes af Anne Eskelund Toft, en erfaren kiropraktor specialiseret i børn samt med en baggrund i Idræt og Sundhed.

Andre behandlinger

Kiropraktisk behandling

Fysioterapi

Tværfaglig behandling

Billeddiagnostik

Gla:d træning

Babymotorik